Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До уваги інститутів громадянського суспільства! Формується склад Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області !

опубліковано 05 січня 2022 о 09:54

Наказом начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області від 28.12.2021 № 434 " Про утворення Ініціативної групи з формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області" утворено ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування складу Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області (далі - Ініціативна група) та затверджено її склад.

Головою ініціативної групи обрано Бордіженка Олександра Вадимовича.

Формування складу Громадської ради Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області буде здійснюватися на установчих зборах шляхом рейтингового голосування.

Орієнтовним строком проведення установчих зборів є 21 лютого 2021 року.

Делегований представник інституту громадянського суспільства може подати до Ініціативної групи копії документів, що підтверджують освітній та професійний рівень, досвід роботи (за наявності).

Відповідальність за достовірність поданих документів (відомостей) несе інститут громадянського суспільства, який делегує свого представника для участі в установчих зборах, а також делегований представник інституту громадянського суспільства.

Заява та додатки до неї надсилаються в друкованому вигляді на адресу Ініціативної групи: 58013, м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 200А

Головне управління ДПС у Чернівецькій області. 

Останній день подачі документів – 24 січня 2022 року включно

Заяви та додатки до неї, відправлені поштою, із зазначенням дати на поштовому штампі пізніше за 24 січня 2022 року, Ініціативною групою розглядатися не будуть.

Уточнена інформація про дату та час проведення установчих зборів буде оприлюднена додатково.

Довідкова інформація: тел. (0372) 545576, email: bukdpa@ukr.net

Вся інформація щодо формування Громадської  ради розміщена на вебпорталі Головного управління ДПС у Чернівецькій області за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/gromadska-rada/