Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник податкової служби області привітав ТзОВ «Чернівціжитлобуд» - переможця Всеукраїнського Ювілейного Рейтингу «Сумлінні платники податків - 2020»

опубліковано 09 грудня 2021 о 12:55

Сьогодні начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак зустрівся з генеральним директором ТзОВ БФ «Чернівціжитлобуд»  Володимиром Морозом, щоб привітати з заслуженою нагородою –  Дипломом «Сумлінні платники податків - 2020» та спеціальним нагрудним знаком.

Також Віталій Петрович вручив Грамоту  директору підприємства за значний особистий внесок у розвиток підприємництва в регіоні, налагодження партнерських відносин між представниками бізнес – спільноти і податковою службою та активну громадянську позицію.

У вітальному слові очільник податкової служби області подякував Володимиру Васильовичу за належне виконання своїх податкових зобов’язань та побажав будувати будинки які будуть дарувати людям затишок та комфорт.

Вірю, що колектив будівельників Вашого підприємства своєю творчою щоденною працею досягне нових високих результатів, а будівельна галузь процвітання – наголосив Віталій Шпак.

До списку лідерів на всеукраїнському рівні увійшли два підприємства Чернівецької області – це ТзОВ «Чернівціжитлобуд» та Приватне підприємство «Артон».