Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Адміністративні послуги в режимі онлайн – просто та зручно

опубліковано 08 грудня 2021 о 09:26

У Головному ГУ ДПС у Чернівецькій області наголошують, що пріоритетним напрямом для органів державної податкової служби є створення умов, які гарантують якісне обслуговування громадян. Щоб забезпечити громадянам та бізнесу максимальну зручність та доступність сплати податків, фахівці податкової служби активно працюють над цифровізацією послуг. Тож дистанційно спілкуватися з органами ДПС допомагають електронні сервіси:

«Єдине вікно подання електронної звітності» - спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення, яке розміщено на вебпорталі ДПС у розділі «Головна/ Електронна звітність/ Спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до «Єдиного вікна подання електронної звітності»;

«Електронний кабінет» - інформаційно-телекомунікаційна система, вхід до якої здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua/, а також через вебпортал ДПС https://tax.gov.ua/.

Найбільш популярним сервісом ДПС залишається Електронний кабінет. Цей сервіс сприяє покращенню відносин з платниками, завдяки йому скорочується час на оформлення та подання звітності до органів податкової служби, підвищується оперативність надання та якість звітності.

Для інформаційної підтримки та допомоги платникам податків щодо стану обробки податкової звітності, реєстрації податкових накладних та функціонування електронних сервісів функціонує Контакт-центр ДПС, в який можна звернутися за номером тел. 0 800 501 007 зі стаціонарного телефону безкоштовно.