Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталія Шпака з Днем місцевого самоврядування!

опубліковано 07 грудня 2021 о 10:29

Шановні буковинці!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування – це свято кожного селища та міста, кожного їх мешканця. Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади і усіх громадян, які вболівають за проблеми,  дбають про розквіт і зростання міст і селищних громад.

Наразі на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі.

Шановні працівники місцевого самоврядування, Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція - є тим внеском у розвиток держави, якого очікують Ваші мешканці громади.

Від усього серця бажаю усім, хто працює та працював в місцевому самоврядуванні, хто вболіває та відстоює інтереси місцевої самоврядності, міцного Вам здоров’я, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і сподівань.

Нехай це свято додає усім нам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутнє нашої держави, порозуміння і єдності задля розвитку єдиної громади та України!

 

З повагою

начальник Головного управління ДПС 

у Чернівецькій області                                                             Віталій Шпак