Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Студенти знайомилися з діяльністю податкової служби області

опубліковано 02 грудня 2021 о 11:09

Вчора, відбулась зустріч студентів третього курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» економічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія з обласними податківцями.

Під час зустрічі  заступник начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Тетяна Булавка зауважила, що податкова служба зацікавлена в тому, щоб майбутні платники податків знали всі особливості сплати податків, зокрема звернула увагу на переваги офіційного працевлаштування та легального ведення бізнесу.

Тетяна Миколаївна розповідала про вплив зростання сплати податків на розвиток територіальних громад та новації податкового законодавства.

Начальник відділу кадрового забезпечення та розвитку персоналу Зоя Богданова детально зупинилася на особливостях роботи в податкових органах, ознайомила студентів з умовами проведення конкурсу на зайняття вакантних посад та проходженням державної служби в органах ДПС. Податкова служба чекає на молодих фахівців цілеспрямованих та амбітних, а зараз усім присутнім бажаю добре вчитися – підкреслювала у своєму виступі Зоя Василівна.

Найбільш актуальним під час проведення заходу було питання податкової амністії – яке презентував студентам начальник управління податкового адміністрування  фізичних осіб Сергій Урбанчук.

Основний акцент виступу – роз’яснення порядку одноразового декларування: об’єкти декларування, ставки, терміни подання та відповіді на запитання – яких було чимало.

Наприкінці заходу ініціатор заходу - викладачка Наталія Бак подякувала за отриману інформацію та підкреслила що сьогодення   вимагає фахівців які мають ґрунтовні економічні знання та практичні навики. І саме під час проведення цього заходу студенти побачили практичну сторону діяльності податківців.

Також, для отримання корисної інформації студентам запропоновано підписатись на офіційну  сторінку ДПС України і використовувати усі його сервіси.

Фотоматеріали