Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Вітання начальника Головного упраління ДПС у Чернівецькій області Віталія Шпака з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку!

опубліковано 16 листопада 2021 о 11:01

Шановні працівники радіо і телебачення!
Від імені Головного управління ДПС у Чернівецькій  області прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку!

Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право на отримання інформації.

Інтернет-комунікації, радіо та телебачення нині відіграють одну з найважливіших ролей у житті нашого суспільства. Телекомунікації  об’єднують багатьох людей не лише в Україні, а й за її межами.

Ви стираєте кордони між країнами, забезпечуєте розвиток суспільного прогресу та розбудову демократичного суспільства. Ви щоденно інформуєте суспільство, розповідаючи про перебіг подій у світі, допомагаючи людям відчути причетність до процесів сьогодення, надаючи широкі можливості для людських контактів та спілкування.

Бажаю Вам і надалі залишатися патріотами й оптимістами, бути небайдужими і переконливими, змістовними та об’єктивними.

Бажаю Вам здоров’я, радості у повсякденній роботі, добробуту, творчої наснаги і благополуччя!

 

 

 

З повагою

начальник Головного управління ДПС 

у Чернівецькій області                                                             Віталій Шпак