Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Булавка: "Боржників та структуру сплати податків до територіальних громад можна переглянути на сайті ДПС в розділі Податкова карта України"

опубліковано 15 листопада 2021 о 15:45

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Тетяна Булавка поінформувала представників органів місцевого самоврядування та громадськість, що на офіційному сайті  відомства 24 серпня цього року впроваджено Інтерактивну податкову карту України. Це - частина окремого проекту е-податки Національної програми інформатизації, який створено  за підтримки Міністерства фінансів України, Міністерства цифрової трансформації за сприяння Апарату Ради національної безпеки і оборони України.

За посиланням https://map.tax.gov.ua/main буковинці можуть переглянути які податки та в яких розмірах надходять до бюджетів громад. Хто з платників робить вагомий внесок в її розвиток та головне – хто не сплатив жодної гривні і має заборгованість.

За її словами користувачі мають можливість ознайомитись зі складовими профілів територіальних громад про: загальні дані та демографію; об’єкти соціальної інфраструктури та економіки; активних платників податків; топ-10 найбільших платників податків; надходження у розрізі кодів класифікації доходів бюджету; сплату податків за видами економічної діяльності; структуру сплати податків; боргові зобов’язання.