Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Буковині вшанували пенсіонерів та ветеранів податкової служби

опубліковано 28 жовтня 2021 о 16:56

В Україні 30 жовтня - офіційне свято «День вшанування пенсіонерів і ветеранів державної податкової служби України». В переддень свята буковинські податківці привітали та вшанували ветеранів податкової служби.

Очільник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак в своєму привітанні до присутніх наголосив - це в першу чергу свято поваги до людей, які стояли біля витоків створення податкової служби, які віддали роки свого життя, свою енергію, наснагу, знання і досвід заради розвитку податкової справи в Україні.

«Не зважаючи на зміну поколінь та швидкоплинність часу, в нашій службі дбають про традиції, адже це дуже важливо аби зберігся зв’язок поколінь, а люди які працюють, бачили, що про них дбають і пам’ятають навіть по закінченню служби» - акцентував Віталій Шпак.

З нагоди свята керівник податкової від імені всього колективу служби побажав ветеранам податкової служби здоров’я та довгих років життя, благополуччя, оптимізму і життєвих сил, щоб разом створити службу, якою будуть пишатися і платники податків, і податківці. 

Також висловлюючи щиру подяку тим, хто своєю самовідданою працею заслужив повагу і велику шану до привітань долучились заступники начальника – Наталія Чернівчан та Тетяна Булавка. Вони побажали ветеранам сил, наснаги, родинного затишку і активного довголіття.

Самі ж ветерани мали чудову можливість зустрітися, поспілкуватися та згадати, як починалася їхня трудова діяльність.