Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В податковій службі Буковини відзначили День захисників і захисниць України

опубліковано 13 жовтня 2021 о 14:55

Сьогодні, напередодні 14 жовтня у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулися урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва.

У вітальному слові заступник начальника Головного управління ДПС області Наталія Чернівчан зауважила, що в історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, відданість та любов українського народу до рідної землі.

«14 жовтня – одна з таких дат, яка поєднує в собі цілих три свята, всі ці свята пов’язані з історією розвитку української державності. Це поєднання віри, православних традицій, боротьби за незалежність, звитяги воїнів України. І українці вірять що завдяки заступництву Пресвятої Богородиці зможуть подолати ворогів та побудувати міцну державу» - зазначила посадовець.

До привітань також долучилися заступники начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області  – Загарюк Микола та Булавка Тетяна.

Посадовці у своїх вітальних зверненнях бажали нашій країні процвітання та розвитку, а всім працівникам міцного здоров’я, добра й злагоди у рідних домівках, доброботу та процвітання, незламного духу та непохитної віри у нашу перемогу.

Наталія Чернівчан відзначила, що з особливою гордістю вітає наших колег, які на передовій захищали Україну від ворожої агресії. Наказом ДПС України за активну громадську позицію, особисту мужність та самовідданість, проявлені при захисті державного суверенітету та з нагоди відзначення Дня захисників та захисниць України  грамотами Державної податкової служби України нагороджено Артема Кривовязого та Юрія Мазуряка.

Також під час урочистостей за значний особистий внесок в розвиток податкової служби, сумлінну працю та високий професіоналізм відзначено ряд працівників відомства.

Головним  управлінням ДПС  у Чернівецькій області нагороджені: Олександр Іванов, Віталій Лукавецький, Володимир Харабара, Дмитро Шинковий, Анатолій Крупчак, Тарас Фартушняк, Андрій Моржук, Сергій Тріщук, Дмитро Татарчук, Микола Захарій, Дмитро Беник, Гетьман Віктор Васильович, Сергій Безкровний, Сергій.Чернов, Ігор Онуфраш, Андрій Світовий, Сергій Кішкан, Сергій Лєснік , Борис Делечук, Микола Фуштей, Олег СвірськийІгор Гелетик, Павло Стругар.

Грамотами  від Центральної Ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДПС нагороджені: Володимир Мудрицький, Володимир Петкович,Ігор Кермач,Василь Волощук,Володимир Агатій, Мирослав Стецюк, Іван Репіховський, Іван Панчук, Андрій Угрин, Василь Спольницький, Олександр Цибух,Василь Загарюк,Юрій Польчин.

Фотоматеріали