Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кіцманська ДПІ: Про важливі аспекти одноразового декларування під час експрес-зустрічі

опубліковано 28 серпня 2021 о 09:42

Мета зустрічі полягала в обговоренні з представниками місцевих ЗМІ – зокрема головною редакторкою з головним редактором газети «Вільне життя» та інтернет видання «Кіцмань. City» Ольгою Кулько питання висвітлення у ЗМІ основних вимог запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету, спрямованих на легалізацію і детінізацію доходів і майна фізичних осіб, прихованих від оподаткування.

Ініціювали зустріч та презентували інфографіку про податкову амністію начальниця Кіцманської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області  Марусяк Наталія та її заступниця Турянська Олена.

За словами редакторки Ольги Кулько питання оподаткування для звичайних громадян об’ємні та складні і тому проведення таких широкомасштабних роз’яснювальних кампаній дуже позитивно впливає на кінцевий результат.

У підсумку учасники експрес- зустрічі висловили сподівання що ймовірні декларанти завдяки публікаціям та  роз’ясненням  у ЗМІ будуть обізнані про проведення та правила одноразового декларування.

Також податківці наголосили, що усі працівники Центру обслуговування платників Кіцманської ДПІ готові для надання практичних консультацій.