Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час фактичних перевірок вилучено контрафактного алкоголю та цигарок на суму майже 8 мільйонів гривень

опубліковано 03 серпня 2021 о 13:47

Про це повідомляють у відділі фактичних перевірок Головного управління ДПС у Чернівецькій області. За результатами цих фактичних перевірок прийнято рішень про застосування штрафних фінансових санкцій на суму понад 8,2 млн грн.

За словами податківців у всіх продавців алкоголю та тютюну, які перевірялися впродовж року, встановлено порушення норм Закону - це і безліцензійна торгівля, торгівля контрафактом, недодержання правил встановлення мінімальних та максимальних цін та інші порушення.

Днями під час фактичної перевірки встановлено, що підприємець на одній з центральних вулиць м. Чернівці торгує лікеро-горілчаною продукцією італійського походження без марок акцизного податку.

За результатами цієї перевірки до суб’єкта господарювання будуть застосовані штрафні санкції згідно чинного законодавства, а інформацію передано до Головного управління ДФС у Чернівецькій область для вилучення контрафактного алкоголю.

Податківці закликають громадськість повідомляти органи ДПС в у Чернівецькій області у письмовій формі, відповідно до Закону України «По звернення громадян» cv.official@tax.gov.ua про факти незаконного обігу, виготовлення фальсифікованих алкогольних виробів, тютюнових виробів, паливно-мастильних матеріалів, скрапленого газу.