Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Головний податківець області з нагоди професійного свята отримав почесну відзнаку

опубліковано 06 липня 2021 о 17:23

Сьогодні, під час урочистостей з нагоди професійного свята – Дня податківця України голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук вручив начальнику Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталію Шпаку почесну відзнаку «НА СЛАВУ БУКОВИНИ».

Звертаючись до присутніх Сергій Осачук наголосив, що ця почесна відзнака – свідчення успішної роботи всього колективу податкової служби області та побажав, щоб кожен буковинець сумлінно сплачував податки, а натомість отримав комфортні умови для ведення бізнесу і для своєї самореалізації в нашій країні. Нехай буде міцне здоров’я для підкорення усіх вершин. І величезне спасибі усім податківцям за те, що ви робите для країни і для Буковини.

Віталій Шпак у своїй промові запевнив, що колектив податківців пишається таким  визнанням і надалі буде високо нести звання державного службовця.

«У податківців області є все, що потрібне для успіху – місія, спільні цілі та цінності, стратегія, новітні податкові сервіси. Податківці - наполегливі і старанні, професійні і компетентні та оперативно орієнтуються на потреби бізнесу. Саме такі якості дозволяють виконувати свої обов’язки сумлінно та досягати позитивних результатів в роботі» - зазначив очільник податкової служби області.