Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сьогодні, 2 липня податківці області відзначають своє професійне свято

опубліковано 02 липня 2021 о 12:10

З нагоди свята в Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулося урочисте засідання.

Звертаючись до колег, очільник податкового відомства краю Віталій Шпак привітав усіх з Днем податківця України.

Віталій Петрович зазначив, що колектив зустрічає свято вагомими здобутками. Надходження у порівнянні з минулим роком зросли на 576,0 млн грн і перевищили 3,1 млрд грн. Тож бажаю Вам шани від платників податків, здійснення всіх планів і задумів, довгих і щасливих років життя.

Нехай нелегка ноша відповідальності за виконання  державних завдань додає снаги у роботі, а Ваш високий професіоналізм, досвід та енергія високо оцінюються та належно винагороджуються суспільством – наголосив у вітальному слові Віталій Шпак.

Також до вітань долучилися заступники начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області: Микола Загарюк, Наталія Чернівчан та Тетяна Булавка.

Посадовці у своїх промовах бажали  всім щедрої долі на довгі літа, плідної праці в ім’я добробуту і процвітання України, міцного здоров’я та сімейного затишку.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Відтак, за значний особистий внесок у розвиток податкової служби, забезпечення виконання завдань щодо мобілізації коштів до бюджетів усіх рівнів, сумлінну працю та високий професіоналізм вручено Подяки від ДФС України, Грамоти від ГУ ДФС у Чернівецькій області та Почесні Грамоти від Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової служби.

Серед відзначених:

подяку Державної податкової служби України оголошено наступним працівникам:

Горбатюку Дмитру; Бурачку Ярославу; Гросу Юлії; Загарії Тетяні; Кілару Юрію; Корчинській Аліні; Костенюк Надії; Луценко Наталії; Мішанчук Олені; Мудрицькому Володимиру; Павлюк Ірині ; Петковичу  Володимиру; Саволюк Вікторії; Ткач Світлані; Толмачу Вадиму; Урбанчуку Сергію. 

Грамоти Головного управління ДПС у Чернівецькій області отримали:

Александрюк Світлана; Скрипченко Ірина; Максименко Катерина; Штогрин Галина; Ковбас Лариса; Ізлатей Світлана; Білий Андрій; Івашко Лілія; Якименко Віолетта; Коваль Світлана; Тонієвич Яна; Шапка Микола; Спольницький Василь; Карпушина Алла.

Грамоти від Всеукраїнської професійної спілки працівників органів державної податкової  служби отримали:

Тіщенко Ольга; Агатій Володимир; Кавценюк Микола; Репчук Оксана; Яковлева Тетяна; Гладюк Анна; Кішкан Сергій.

Фото