Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ефективність роботи електронних сервісів обговорили податківці з представниками бізнесу

опубліковано 22 червня 2021 о 13:06

Днями, заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Булавка Тетяна зустрілася з представниками підприємницького середовища, щоб обговорити електронні сервіси податкової служби, їх переваги та умови отримання.

За словами посадовиці створення для платника зручних умов праці та якісного сервісного обслуговування є для податківців завданням № 1.

«Фізичні особи – підприємці через Електронний кабінет платника можуть подавати звітність, отримувати адміністративні послуги, слідкувати за своїм станом розрахунків з бюджетом, отримувати довідки та консультації, листуватись з Державною податковою службою без особистих візитів до податкової, а фізичні особи можуть ще сплачувати свої податкові зобов’язання» - акцентувала Тетяна Булавка.

Крім Електронного кабінету платника, Державна податкова служба пропонує платникам користуватись електронним сервісом InfoTAX, приєднатися до якого можна через месенджери Telegram чи Viber, та оперативно дізнаватись про стан розрахунків з бюджетом, свої реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, строки подання звітності та сплати податків. новітні засоби комунікації податківців з платниками податків під час карантину, спричиненого коронавірусною хворобою.

Також Тетяна Миколаївна звернула увагу, на новітні засоби комунікації податківців з платниками податків під час карантину, спричиненого коронавірусною хворобою – такі як Онлайн семінари, вебінари, Skype конференції.

Та повідомила, що про новації, зміни та заходи податкової служби можна дізнатись зі сторінок у соціальних мережах Facebook та Telegram.