Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці працюють над формуванням позитивного іміджу служби

опубліковано 15 червня 2021 о 16:48

Вчораі відбулося онлайн засідання, під час якого податківці презентували особливості та переваги роботи у податковій службі для випускників ЧТЕІ КНТЕУ.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Булавка Тетяна учасникам заходу розповіла про напрями роботи щодо формування позитивного іміджу служби та відзначала , що у відомстві дбають про репутацію і ретельно займаються добором кадрів.

За словами Булавки Тетяни податкова служба завжди відкрита до працевлаштування ініціативних та цілеспрямованих громадян, які мають добру професійну підготовку, відповідають та зможуть  забезпечити довіру суспільства до державної служби.

З основними вимогами щодо вступу на державну службу та її проходження ознайомила начальник відділу кадрового забезпечення податкової служби області Богданова Зоя. Також посадовиця звернула увагу на заходи, які проводяться задля професійного зростання та вивчення правил поведінки. А насамкінець продемонструвала де на офіційному вебпорталі можна детальніше ознайомитись з інформацією про конкурсні добори на зайняття вакантних посад.

Фото