Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулося чергове засідання Громадської Ради при податковій службі Буковини

опубліковано 14 травня 2021 о 13:29

Вчора, 13 травня 2021 року відбулося чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

До участі у засідання запрошені начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області – Віталій Шпак; заступник начальника – Наталія Чернівчан; заступник начальника – Микола Загарюк.

Модератором заходу був голова Громадської ради Олександр Побережний.

Під час засідання очільник податкової служби Шпак Віталій поінформував членів Громадської Ради про сплату податків буковинцями у розрізі бюджетів, звернувши особливу увагу на наповненні місцевих бюджетів.

Члени Громадської ради обговорили презентаційні матеріали про порядок надання адміністративних послуг та переваги отримання онлайн послуг, які підготував начальник управління електронних сервісів Комов Вадим.

Також учасники засідання позитивно оцінили роз’яснювальні матеріали щодо порядку сплати громадянами майнових податків, які продемонстрував в.о. начальника управління податкового адміністрування Урбанчук Сергій.

З даних питань активно всі дискутували та висловлювали свої думки щодо покращення адміністрування майнових податків та ефективної взаємодії з громадськістю.

Також під час засідання громадськість порушила ряд питань зокрема, щодо найбільш проблемних, в частині подання об’єднаної звітності ПДФО та ЄСВ і  одноголосно прийняла рішення направити запит на Голову ДПСУ та Голову Громадської ради при Державній податковій службі України з проханням доопрацювати чи роз’яснити порядок.

Наприкінці заходу, члени Громадської ради надали ряд пропозицій для розгляду на наступному засіданні.

 ФОТО https://cv.tax.gov.ua/media-ark/fotogalereya/zustrichi-z-gromadskistyu/9112.html 

Фотоматеріали по темі

  • Відбулося чергове засідання Громадської Ради при податковій службі Буковини