Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 886 мільйонів гривень єдиного соціального внеску сплатили страхувальники Буковини

опубліковано 12 квітня 2021 о 09:29

За підсумками першого кварталу 2021 року страхувальники області перерахували 886,6 млн грн єдиного соціального внеску. Таким чином, надходження ЄСВ на Буковині перевищили показники за січень-березень 2020 року на 72,1 млн грн. Повідомив начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак.

Вже традиційно найбільшу питому вагу в загальній сумі надходжень єдиного внеску, а це  85,3 відсотки, займає єдиний внесок нарахований роботодавцями на суми заробітної плати та винагороди за договорами ЦПХ, сума внеску склала 744,8 млн грн. Від фізичних осіб-підприємців та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність, надійшло 84,6 млн грн, єдиний внесок нарахований на суми грошового забезпечення військовослужбовців склав 55,9 млн грн.

Віталій Шпак зазначає : «Отримати консультації з питань застосування законодавств по ЄСВ можна у Центрах обслуговування платників області. Також рекомендую використовувати всі можливості електронних сервісів, що розміщені на офіційному веб-порталі Державної податкової служби https://tax.gov.ua/, на субсайті Головного управління ДПС у Чернівецькій області https://cv.tax.gov.ua/ , у соціальній мережі Facebook та скористатись Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом ДПС, який знаходиться за посиланням: http://zir.tax.gov.ua/