Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинські податківці проти продавців фальсифікату алкоголю

опубліковано 17 березня 2021 о 14:43

Працівники відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернівецькій області проаналізували пропозиції з Інтернет- сайтів щодо продажу підакцизних товарів.

Зокрема на одному з інтернет-сайтів розміщено пропозицію продажу віски «Hankey Bannister». З метою припинення незаконної реалізації алкогольної продукції через мережу Інтернет, податківці організували контрольну закупку. На отриманій товарно-транспортній накладній зазначалось прізвище, ім’я, по-батькові відправника, населений пункт Вінницької області, номер відділення з якого відправили замовлення, номер телефону відправника. 

Продаж алкогольної продукції проводився з порушенням чинного законодавства, а саме без марок акцизного збору та наявності відповідних дозвільних документів.

Інформацію про цей випадок передано для відповідного реагування та вжиття заходів до Головного управління ДФС у Вінницькій області.

У податковій службі Чернівецької області закликають усіх споживачів бути пильними, вимагати на всю вартість купівлі алкоголю, тютюнових чи пального фіскальний чек. Його видача – це захист споживача у разі придбання недоброякісної продукції.