Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На розширеній апаратній нараді в податковому відомстві краю розглянули показники рейтингової оцінки ефективності роботи за минулий рік

опубліковано 15 лютого 2021 о 08:59

Розширена підсумкова апаратна нарада у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулася днями за участі начальників ДПІ та керівників структурних підрозділів. Провів нараду начальник податкового відомства краю Віталій Шпак.

Під час наради йшлося про показники рейтингової оцінки ефективності роботи податкової служби області за усіма функціональними напрямками. Особливу увагу приділено тим показникам де низька рейтингова оцінка – визначено заходи для їх вдосконалення.

Також підсумували виконання індикативних показників надходження податкових платежів у січні 2021 року та перспективи виконання завдань у лютому.

Підсумовуючи виступи колег очільник податкового відомства краю Віталій Шпак відзначив, бізнес в регіоні має працювати легально – це пріоритет збільшення податкового ресурсу і  головне завдання, яке я ставлю перед колективом.

Ще учасники наради розглянули заходи із забезпечення якісного декларування доходів громадянами та залучення власників майна та землі до сплати податків на майно.