Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У січні до податкової служби Буковини надійшло 28 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 16 лютого 2021 о 09:30

У січні 2021 року до Головного управління ДПС у Чернівецькій області від буковинців надійшло 28 запитів на отримання публічної інформації – інформують у податковій службі.

 Та роз’яснюють, своїм правом з реалізації норм Закону України „Про доступ до публічної інформації”, в частині отримання інформації, якою володіє Головне управління ДПС у Чернівецькій області, скористалися 27 фізичних осіб. Від юридичних осіб надійшов 1 запит на отримання публічної інформації.

Відтак,  відповідь на запитувану публічну інформацію надано на 22 запити у встановлені законодавством терміни.  Термін розгляду 5 запитів не настав. По 1 запиту відмовлено (відповідно до ч.1ст. 22 ЗУ)

Запитувана інформація в січні 2021 року стосувалася: складених податкових вимог про сплату ЄВ; сум задекларованого доходу по ФОП; наявності або відсутності заборгованості по єдиному податку та ЄСВ; надання копії наказу (розпорядження) та інших документів; сплаченої суми єдиного податку та ставки податку; реквізитів бюджетних рахунків.

Довідково:

Громадяни можуть надсилати запити на отримання публічної інформації у вигляді сканкопій або фотокопій через засоби електронного зв’язку: cv.official@tax.gov.ua.

Також платники мають можливість ознайомитись із зразком документального оформлення письмового звернення громадян до  ДПС на офіційному порталі за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/kontakti-/