Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про «новації» та переваги застосування програмних РРО податківці ознайомили Герцаївських підприємців

опубліковано 10 лютого 2021 о 14:50

Вчора, начальник управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернівецькій області Володимир Мудрицький зустрівся з представниками підприємництва м. Герца. Визначальними питаннями під час заходу були зміни у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій.

Презентуючи «новації», Володимир Людвігович приділив  увагу зміні обсягів доходів для спрощенців та розповів про переваги застосування ПРРО.

За його словами, у 2021 році РРО не застосовують платники єдиного податку першої групи, для другої-четвертої груп термін обов'язкової роботи з РРО перенесено до 2022 року. Цього року обов’язково мають застосовувати РРО та програмні РРО підприємці другої-третьої груп, дохід яких перевищує 1 мільйон 320 тисяч гривень або які надають платні послуги у сфері охорони здоров'я, реалізації технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, продають лікарські засоби, вироби медичного призначення, ювелірні та побутові виробів з дорогоцінних металів і каміння.

Жваву дискусію викликало обговорення -  які послуги та товари підпадають під дію Закону. Загалом присутні отримали відповіді на свої питання та акцентували увагу на важливості продовження роз'яснювальної роботи щодо впровадження РРО.

Також, на допомогу платникам податків податківці роздали тематичну листівку про застосування РРО та  поінформували учасників зустрічі про те, що на сайті розміщений банер «Програмні РРО».

Фотоматеріали по темі

  • Про «новації» та переваги  застосування програмних РРО податківці ознайомили Герцаївських підприємців