Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За минулий рік на антикорупційний сервіс «Пульс» від буковинських платників надійшло 28 звернень

опубліковано 22 січня 2021 о 11:48

Про це інформують у  Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Впродовж січня – грудня 2020 року на сервіс «Пульс» 23 буковинця адресували свої звернення стосовно роботи органів ДПС, 3 звернення стосувались роботи центру обслуговування платників, та по 1 зверненню: щодо системи електронного адміністрування ПДВ, реєстрації податкових накладних та звітності в електронному вигляді. У податковій службі зауважують, за аналогічний період 2019 року на сервіс «Пульс» від буковинських платників надійшло  14 звернень.

Слід відзначити, на всі звернення, які надійшли на сервіс «Пульс», було надано ґрунтовні відповіді без порушень контрольних термінів.

У податковій службі акцентують, використовуючи даний сервіс, представники бізнес - спільноти регіону мають можливість повідомити про помічені неправомірні дії чи бездіяльність працівників податкової служби, факти корупції, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб структурних підрозділів ДПС та її територіальних органів.

У відомстві роз’яснюють, у період карантину Заявники можуть надати Інформацію за номером телефону Контакт-центру ДПС 0800-501-007, з 09.00-до 18.00 (крім, вихідних і святкових днів) обравши на інтерактивному голосовому автовідповідачі напрямок «4», та з 18.00-до 09.00 (також у вихідні і святкові дні) скориставшись послугою «Залиште запитання – ми Вам зателефонуємо», а також на електронну пошту idd@tax.gov.ua.

При зверненні на сервіс «Пульс» платникам необхідно знати, при наданні Інформації бажано назвати своє прізвище, ім’я, по батькові (найменування підприємства, установи, організації, суб’єкта господарювання), контактний телефон, місце проживання/реєстрації, а також прізвище, ім’я, по батькові та посаду працівника органу ДПС, з яким пов’язана подія, дата, місце і суть події, конкретні обставини, зауваження, прохання чи вимоги. Якщо Заявник не бажає називати своє прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання/реєстрації, Інформація реєструється як анонімна.