Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Увага! З 01.01.2021 року діють оновлені бюджетні рахунки до державного, місцевих бюджетів та небюджетні рахунки для сплати ЄСВ!

опубліковано 06 січня 2021 о 15:16

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області повідомляють, що на виконання вимог статей 2, 5 та 6 Бюджетного кодексу України у зв’язку зі змінами  в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів, а також утворення нових  районів та територіальних громад відкриті нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевого бюджетів

Крім того, з 1 січня 2021 року вводяться в дію нові небюджетні рахунки 3556, відкриті на ім’я територіальних органів Державної податкової служби України для сплати коштів єдиного соціального внеску.

Рахунки вводяться в дію з 01 січня 2021 року.

Звертаємо увагу, що кошти сплачені платниками з 01.01.2021 на старі рахунки за надходженнями не будуть зараховуватись Казначейством, а повертатимуться платникам, або банку, як нез'ясовані платежі.

Додатково інформуємо, що всі рахунки для зарахування платежів до Державного бюджету України, місцевих бюджетів та єдиного соціального внеску розміщені на офіційному порталі Головного управління ДПС у Чернівецькій області (розділ «Бюджетні рахунки») за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/