Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Буковини з початку року отримали понад 73,6 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 27 листопада 2020 о 11:16

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області інформують, з початку 2020 року у територіальних Центрах обслуговування платників буковинці отримали 73660  адміністративних послуг.

З сегменту наданих сервісних послуг податківці виділяють найбільш запитувану -послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Всього за звітний період поточного року надано понад 37,4 тисяч таких послуг.

Також користується попитом послуга - надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 6,1 тис. сервісних послуг.

Та видача довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за якими покладено на контролюючі органи – понад 2,4 тис. Слід відзначити, щоб отримати таку послугу – 1248 платників скористались електронними сервісами, а 1216 – отримали безпосередньо в ЦОПі.

Нагадаємо, що нині на Буковині функціонують 13 Центрів обслуговування платників, де від фахівців податкової служби регіону можна отримати консультаційні, інформаційні та адміністративні сервіси і послуги. З їхнім місцем розташування та графіком роботи, можна дізнатись за гіперпосиланням: https://cv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/

У податковій службі Буковини наголошують, на період карантину прийом відвідувачів територіальних ЦОПів здійснюється лише за наявності у клієнтів засобів захисту від респіраторних захворювань та з обмеженою кількістю одночасного перебування людей у приміщеннях відокремлених пунктів реєстрації, в залежності від кількості працюючих робочих місць (на 1 працівника 1 відвідувач).

Аби убезпечити власне здоров‘я, податківці  рекомендують  платникам і надалі утриматися від відвідування центрів обслуговування платників без нагальної потреби.

Та наполегливо радять використовувати низку безкоштовних електронних сервісів,  які діють на вебпорталі ДПС України (https://www.tax.gov.ua./).

Звертаємо увагу, що для отримання повного спектру адміністративних послуг платники податків можуть скористатися сервісом «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua).

Також наголошуємо, платники можуть отримати необхідну інформацію про результати роботи ДПС, а також  багато іншої, актуальної податкової інформації  підписавшись на офіційну сторінку в соціальній мережі Facebook ДПС у Чернівецькій області за посиланням: https://www.facebook.com/tax.chernivtsi, а також Тelegram-канал ДПС за посиланням https://t.me/tax_gov_ua де автоматично отримають всі новини та іншу необхідну інформацію.