Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС Буковини роз’яснює: в «Електронному кабінеті» платники можуть отримати інформацію про наявність (відсутність) податкового боргу

опубліковано 17 листопада 2020 о 08:58

У Головному управлінні ДПС Буковини наголошують в умовах карантинних обмежень платникам не потрібно відвідувати Центри обслуговування платників щоб зробити звірку по розрахунках. Можна скористатися послугами Електронного кабінету і отримати всю інформацію онлайн.

У відомстві роз’яснюють, фізична особа – громадянин, яка не є суб’єктом господарювання, може отримати інформацію про наявність (відсутність) податкового боргу, скориставшись сервісом «Електронний кабінет», вхід до якого здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Платникам слід знати, у приватній частині Електронного кабінету режим «Стан розрахунків з бюджетом» надає користувачу Електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків зі сплати податків, зборів та інших платежів (дані інтегрованої картки платника).

При зверненні до зазначеного меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема:

обравши один з податків (платежів) платник подвійним натисненням кнопки миші отримує доступ до деталізованої інформації з інтегрованої картки платника по вибраному податку (платежу) в розрізі проведених операцій.

При цьому, червоним кольором позначено суми заборгованості перед бюджетом.

Крім того, платник податків має право надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС за формою «F/J1300203» через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини Електронного кабінету.

У податковому відомстві наголошують, вхід до приватної частини (особистого кабінету) Електронного кабінету здійснюється після проходження користувачем електронної ідентифікації онлайн з використанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП) або через Інтегровану систему електронної ідентифікації – id.gov.ua (MobileID та BankID).