Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року до податкової служби Буковини надійшло 157 запитів на отримання публічної інформації

опубліковано 30 вересня 2020 о 13:39

У січні – серпні поточного року до Головного управління ДПС у Чернівецькій області надійшло 157 запитів на отримання публічної інформації.

У податковій службі Буковини деталізують: найбільше запитів на отримання публічної інформації (135) надійшло від фізичних осіб. Від юридичних осіб надійшло 13 запитів на отримання публічної інформації та 2 запити  надійшов від представників засобів масової інформації.

Запитувачі, зокрема зверталися з проханням надати інформацію щодо: складених податкових вимог про сплату ЄВ; сум задекларованого доходу по ФОП; наявності або відсутності заборгованості по єдиному податку та ЄСВ; надання копії наказу (розпорядження) та інших документів; сплаченої суми єдиного податку та ставки податку; реквізитів бюджетних рахунків.

За результатами розгляду задоволено 148 запитів на отримання публічної інформації (або 94,3% від загальної кількості запитів), відповідно до ч.1 ст. 22 Закону відмовлено в задоволенні по 8 запитах (або 5,1% від загальної кількості запитів), направлено іншим розпорядникам інформації, у володінні яких вона знаходиться 1 запит (або 0,6% від загальної кількості запитів).

У Головному управління ДПС у Чернівецькій області нагадують, громадяни можуть надсилати запити на отримання публічної інформації у вигляді сканкопій або фотокопій через засоби електронного зв’язку: cv.official@tax.gov.ua.

Також платники мають можливість ознайомитись із зразком документального оформлення письмового звернення громадян до  ДПС на офіційному порталі за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/kontakti-/