Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрах обслуговування платників буковинці отримали понад 52,7 тисячі адміністративних послуг

опубліковано 23 вересня 2020 о 10:24

Інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.  Відтак, у січні – серпні 2020 року суб'єктам господарювання та громадянам, фахівці територіальних ЦОПів надали 52731 тисячі адміністративних послуг.

У податковому відомстві деталізують, з них 4229 адміністративних послуг отримано в електронному вигляді та 57106  – безпосередньо в ЦОПі.

Відтак, за статистикою, найбільш запитувані послуги з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. З початку року було надано більше 27,9 тис. таких послуг.

Крім того, актуальною послугою є реєстрація платника єдиного податку та надання витягу з реєстру платників єдиного податку та реєстрація книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – понад 14,8 тис.

Серед затребуваних також адміністративні послуги з реєстрації реєстраторів розрахункових операцій, книг обліку розрахункових операцій та розрахункових книжок. Цих послуг в поточному році було надано 5,6 тис. Крім того, видано 1942 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної податково служби.

На сьогодні, у Чернівецькій області обслуговування платників здійснюють 13 Центрів, в яких надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг.

З повним переліком усіх адміністративних послуг, які надаються територіальними органами Головного управління ДПС у Чернівецькій області, можна ознайомитися на офіційному порталі за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/.

У податковій службі Буковини наголошують, у зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-V-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», прийом платників здійснюється за попереднім записом. Згідно Тимчасового (на період карантину) регламенту роботи центрів обслуговування платників ГУ ДПС у Чернівецькій області, прийом відвідувачів у Центрах обслуговування платників здійснюється:

- з понеділка по четвер: з 10:00 до 17:00

- п’ятниця: з 10:00 до 15:45

- обідня перерва: з 12:00 до 12:45

- технічна перерва для санітарної обробки та провітрювання ЦОП здійснюється кожні дві години на 10-15 хвилин.