Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці та територіальне відділення АППУ підписали Меморандум про партнерство та співробітництво

опубліковано 09 вересня 2020 о 16:53

Сьогодні, 9 вересня 2020 року, очільник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак та голова Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Чернівецькій області Ігор Мисевич  Меморандум про партнерство та співробітництво.

Цей документ є публічною угодою та декларує спільне прагнення втілювати у життя ефективні форми співпраці для створення сприятливих умов розвитку підприємництва на теренах області.

Під час цієї зустрічі Віталій Шпак наголошував - щиро вірю, що наша спільна діяльність надасть можливість сторонам ефективніше будувати діалог порозуміння та створювати мікроклімат взаємної довіри між представниками бізнесу та влади, а також сприятиме досягненню пріоритетному серед завдань податкової служби – підвищенню рівня добровільної сплати податків.

Також нам спільно необхідно активізувати роботу щодо інформування платників про нововведення, які стосуються податків та зборів – акцентував Віталій Шпак.

Тему налагодження співпраці продовжив Ігор Мисевич – територіальний орган АППУ докладе всіх зусиль для забезпечення захисту законних прав та інтересів платників, поліпшення підприємницького клімату, а також підвищення соціальної відповідальності платників. Задля цього Меморандумом передбачено взаємне представництво у консультативно-дорадчих органах ДПС, обмін інформацією, співпрацю у напрямі подолання корупції, масово-роз’яснювальної та консультативної роботи.

Окремими пунктом ми визначили також і проведення у цьому році Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2019», - зазначив голова територіального відділення АППУ.

Діалог вийшов активним і цікавим. Учасники обговорили подальшу співпрацю та домовилися про розробку та підписання плану спільних заходів для платників податків.