Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Глибоцькій ДПІ проведено виїзний особистий прийом платників податків

опубліковано 25 серпня 2020 о 12:49

21 серпня 2020 року, в.о. заступника начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Тетяна Булавка провела особистий виїзний прийом платників податків Глибоцького району.

За словами посадовиці зустріч з платниками податків — це своєрідне запрошення до діалогу і одне з ключових форм роботи служби. Оскільки, щоб вирішувати проблеми, які виникають у процесі податкових відносин, та швидко на них реагувати необхідно все про них знати.

Саме з цією метою податківці області забезпечують якісний і неупереджений розгляд усіх звернень громадян, запроваджують заходи, спрямовані на запобігання неправомірних дій службових осіб, а також приділяють велику увагу роз’яснювальній роботі - акцентувала Тетяна Миколаївна.

Питання, з якими звернулися платники податків стосувалися особливостей адміністрування пального, зокрема застосування штрафних санкцій за відсутність витратомірів та рівнемірів, СМКОРу та врегулювання боргу зі сплати єдиного податку для тих категорій підприємців, що здійснюють діяльність за межами громад, які приймали рішення про звільнення від сплати під час карантину.

Всі учасники прийому отримали вичерпні професійні роз’яснення.

Також, Тетяна Булавка спільно з в.о. начальника Сторожинецького управління Володимиром Петковичем перевірили роботу ЦОПу Глибоцької ДПІ.

IMG_4426.JPG (2257×1499)

IMG_4433.JPG (2351×1472)

IMG_4441.JPG (2592×1521)

IMG_4451.JPG (2388×1477)