Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Віталій Шпак: ефективне управління ризиками та підвищення аналітичної спроможності має сприяти надходженню податків до бюджетів

опубліковано 30 липня 2020 о 15:04

Про це йшлося на підсумковій нараді , що відбулася днями у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області. Нарада відбулася за участі начальників управлінь в районах та м. Чернівцях, керівників структурних підрозділів обласного апарату. Головував на засіданні начальник податкового відомства краю - Віталій Петрович Шпак.

Найактуальнішим питанням, що обговорювалося на нараді - перспективи забезпечення надходжень податків до бюджетів усіх рівнів.

Апелюючи до колег Віталій Шпак звернув увагу колег на підвищенні ефективності адміністрування податків, зокрема податку на додану вартість, акцизного та майнових податків.

Під час наради начальники управлінь Людмила Бурката та Наталія Сметанюк довели до присутніх аналітичні дані наявних ризиків, невідповідність податкової віддачі в розрізі галузей та платників податків та зобов’язали начальників територіальних управлінь ретельно відпрацювати наявні ризики.

Також проаналізували сплату податків платниками аграрної галузі. За словами Віталія Петровича операція «Урожай» не втрачає своєї актуальності і потребує більш скоординованої роботи податківців та органів місцевого самоврядування.

В ході наради розглядалися й питання щодо формування іміджу ДПС як сервісної служби європейського зразка з високим ступенем довіри у суспільстві.