Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Очільник податкової служби області зустрівся з лідерами громадської думки

опубліковано 15 липня 2020 о 16:13

Сьогодні начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак зустрічався із головою Громадської ради при ДПС Олександром Побережним, заступниками голови - Людмилою Осачук та Сергієм Казимірчиком. 

У зв’язку з карантинними заходами, пов’язаними з пандемією коронавірусної інфекції, даний захід проводився відповідно до карантинних обмежень.

Керівник податкової зазначив, що має за честь поспілкуватися про нагальні питання діяльності служби та вислухати пропозиції лідерів громадських організацій , до думки яких прислухаються буковинці.

Віталій Шпак підтримав заплановані Громадською радою заходи для виконання у 2020 році, а також запевнив у повній підтримці громадських ініціатив та створенні необхідних умов для ефективної участі.

Зустріч носила ознайомчий характер, мала на меті налагодження системного діалогу з членами новоствореного консультативно-дорадчого органу та визначення першочергових питань для включення до плану роботи.

Учасники зустрічі обговорили ряд новацій податкового законодавства, серед яких, етапи та нюанси запровадження РРО, ризики блокування податкових накладних, стан справ з легалізації найманих працівників у різних галузях та їх вплив на життєдіяльність місцевих бюджетів.

Також вели розмову про модернізацію електронних сервісів, оперативне реагування на проблемні питання та залучення громадськості до формування прозорого інформаційного поля про діяльність ГУ ДПС у Чернівецькій області.

Наприкінці зустрічі визначили дату проведення засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області та питання для обговорення.