Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці області відзначили День Конституції

опубліковано 26 червня 2020 о 16:19

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня  Конституції України.

Зі словами привітань колег зі святом виступив Віталій Шпак – очільник податкової служби області.

«Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості» – підкреслив Віталій Петрович.

Також Віталій Шпак від усього серця побажав усім колегам – податківцям міцного здоров'я, натхнення, добробуту і затишку в родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої держави!

До привітань долучилися Перший заступник начальника Наталія Чернівчан, заступник начальника – Микола Загарюк та в о заступника начальника Тетяна Булавка.

Посадовці у своїх промовах закликали податківців докладати всіх зусиль для формування вільної, справедливої спільноти, та побудови потужної та заможньої держави на демократичних і правових засадах та побажали усім досягти задуманих висот, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

Також під час привітань виступаючі акцентували - необхідно мати віру в те, що людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека будуть в Україні найвищою соціальною цінністю.

Святковим завершенням заходу стало нагородження працівників відомства грамотами за сумлінну працю та високий професіоналізм.

Почесними грамотами  від Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС нагороджені - Василова Вікторія, Зайцева Людмила, Кривов’яза Лідія, Пятачук Тетяна , Ватаманюк – Костомська Надія.

Фотоматеріали по темі

  • Податківці області відзначили День Конституції