Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Привітання начальника Головного управління ДПС Буковини Віталія Шпака З Днем журналіста!

опубліковано 05 червня 2020 о 14:47

Шановні журналісти Буковини!

Щиро й сердечно вітаю Вас із професійним святом —Днем журналіста! 

Журналістика – це не просто професія, а насамперед – стан душі, творчі пориви якої виносять Вам своєрідний виклик безкінечного пошуку та неспокою.

Ваша праця потрібна і відповідальна. Адже саме ви професійно та неупереджено, правдиво і об'єктивно творите історію сьогодення, відображаючи сучасність.

Відрадно, що у професіоналів, які працюють в царині журналістики, а це чималий загін власкорів загальноукраїнських видань, журналістів місцевих засобів масової інформації, широкий позаштатний актив, одна спільна справа і єдина мета – доля рідного краю, його здобутки, стабільність і гідне майбуття.

Бажаю Вам, шановні представники мас – медіа здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії задля втілення у життя всіх задумів, планів і мрій. Нехай сенсації, які Вам доводиться висвітлювати, будуть добрими, новини – позитивними, газетні статті та телевізійні репортажі – яскравими, а гонорари – високими.

Нехай Ваша робота ніколи не перетворюється на рутинне ремесло і завжди супроводжується творчими злетами та цікавими подіями! 

Зі щирою повагою

Начальник Головного управління ДПС

у Чернівецькій області                                                       Віталій ШПАК