Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий розміщуються на офіційному вебпорталі ДПС

опубліковано 29 квітня 2020 о 11:29

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій інформують, що нормами п.п. 230.1.5 п. 230.1 ст. 230 Податкового кодексу України визначено, зокрема, що Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий (далі – Перелік), розміщується на офіційному вебпорталі центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову та митну політику.

Також, п. 16 Порядку електронного адміністрування реалізації пального та спирту етилового, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 року № 408 визначено, зокрема, що Перелік розміщується на офіційному вебпорталі ДПС.

З метою запровадження нових електронних сервісів Державна податкова служба України запустила пілотний проєкт електронного сервісу «Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий».

На сьогодні електронний сервіс «Перелік транспортних засобів, що переміщують пальне або спирт етиловий» працює у тестовому режимі. Ознайомитися з його роботою можна за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/registers/vehicles.