Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Чоловіки податкової служби Буковини привітали колег- жінок зі святом весни, краси та любові

опубліковано 06 березня 2020 о 14:33

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області відбулися урочисті збори з нагоди свята весни, краси та любові – 8 Березня. З вітальним словом до колег – жінок звернувся в.о. начальника податкової служби краю Борис Акіменко. У своїй промові очільник відзначив, що 65 відсотків працівників у відомстві складають жінки – які фахово виконують завдання та досягають найкращих результатів.

«Усім жінкам натхнення в праці, миру, добра, злагоди, жіночого щастя, любові та сімейного затишку. Щоб кожен прийдешній день зустрічали з посмішкою, передчуттям радості та впевненістю в щасливому майбутньому – підкреслив у вітанні Борис Акіменко.

До його привітань приєднались заступники – Віталій Шпак та Микола Загарюк. Вони побажали жінкам залишатись завжди веселими і квітучими, щоб вони постійно відчували себе єдиними та неповторними, коханими з боку чоловіків, поваги від свого колективу і завжди були оточені турботою.

Безкінечних позитивних емоцій і всього найкращого  – наголошували посадовці - здоров’я , радості в очах, спокою в душі, любові в серці, приємних вітань  і красивих букетів у руках.

Також з нагоди свята за значний особистий внесок у розвиток податкової служби ряд фахівців отримали грамоти та подяки від Головного управління ДПС у Чернівецькій області

Серед нагороджених грамотами: Кірш Ірина, Лукань Марія ,Скакун Ганна, Сащікова Ольга, Гур’янова Тетяна, Ткачук Галина, Оскварек Олена, Донець Наталія, Лупул Галина, Івашко Лілія, Луценко Наталія, Дереторська Мар’яна, Заришняк Алла , Кривов’яза Лідія.

Подяки за сумлінну працю та високий професіоналізм отримали: Місюрка Антоніна, Ахтемійчук Олеся, Васильченко Анжела, Кучуран Марія,Сіра Надія, Одажіу Мирослава, Якобуца Тетяна, Паламарюк Юлія, Самборська Наталія .