Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Роз’яснення НАЗК щодо застосування окремих положень Закону України "Про запобігання корупції"

опубліковано 04 березня 2020 о 17:08

Головне управління ДПС у Чернівецькій області звертає увагу осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, що 31 березня 2020 року завершується термін подання щорічних декларацій за 2019 рік.

Для полегшення процесу заповнення декларацій та з метою однакового підходу до розуміння та застосування норм оновленого антикорупційного законодавства, Національним агентством з питань запобігання корупції на офіційному вебсайті опубліковано роз’яснення від 13 лютого 2020 року № 1 ,,Щодо застосування окремих положень Закону України ,,Про запобігання корупції” стосовно заходів фінансового контролю” (https://nazk.gov.ua/wp-content/uploads/2020/02/Rozyasnennya-2020-finish-12.02.2020.pdf).

Крім того, повідомляємо, що в Національному агентстві з питань запобігання корупції працює багатоканальна «гаряча лінія» технічної допомоги щодо роботи Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Відповіді на питання щодо заповнення декларацій та роботи з Реєстром декларацій можна отримати за телефоном: +38 (044) 200-06-94.

Також, на сайті НАЗК для суб’єктів декларування передбачена можливість подати своє запитання в електронній формі за адресою https://bit.ly/2wkqx56 або на електронну скриньку support@nazk.gov.ua.