Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ініціативна група з формування Громадської ради провела засідання

опубліковано 06 грудня 2019 о 12:57

04 грудня 2019 року проведено перше засідання Ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області .

Під час засідання ознайомлено членів Ініціативної групи з Положенням про Ініціативну групу, обрано голову Ініціативної групи, секретаря Ініціативної групи та визначено дату і місце проведення установчих зборів, організаційні питання, пов’язані з форматом їх проведення для формування Громадської ради

Також, обговорено зміст повідомлення інститутів громадянського суспільства про проведення установчих зборів (дата, час, інформаційне наповнення та ін.); формат заяви від інститутів громадянського суспільства (далі – ІГС) на участь в установчих зборах; формат додатків до заяви ІГС; порядку прийняття документів від ІГС; порядку денного другого засідання Ініціативної групи.

Учасники засідання ознайомилися з порядком прийняття документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах, а також домовилися про проведення другого засідання Ініціативної групи у січні 2020 року.  

Відкритим голосуванням головою ініціативної групи обрано Марію Тимінську – голову ГО роботодавців Кельменецького району.

Також під час засідання визначено ,що з метою участі в установчих зборах представникам інститутів громадянського суспільства необхідно  підготувати та надати на адресу ініціативної групи оформлену належним чином заяву та інші необхідні документи не пізніше 20 січня 2020 року.

Інформація щодо підготовки документів та їх зразки:

https://cv.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/gromadska-rada/initsiativna-grupa/informatsiya-schodo-pidgotovki-dokumentiv-ta-ih-zrazki-/74048.html

Фотоматеріали по темі

  • Ініціативна група з формування Громадської ради провела засідання