Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До місцевих бюджетів Буковини забезпечено 46,3 млн грн податку на нерухомість

опубліковано 02 грудня 2019 о 11:46

Впродовж січня - жовтня 2019 року буковинські платники сплатили до місцевих бюджетів 46,3 млн грн податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що на 13,6 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2018 року - інформують у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області.

У податковому відомстві зазначають, безперечними лідерами у сплаті податку на нерухомість, є власники об’єктів нерухомості – юридичні особи, внесок яких у місцеві бюджети Буковини за 10 місяців 2019 року становить 24,6 млн гривень. Фізичні особи – власники майна перерахували до місцевих скарбниць області 21,6 млн грн податку на нерухомість.

Однак, в області є громадяни – власники «зайвих» метрів, які зволікають зі сплатою податку на нерухомість. Відтак, з метою упередження несподіваних небажаних випадків, закликаємо буковинців терміново погасити борги зі сплати майнових податків - наголошують у податковій службі.

Та рекомендуємо звернутись для звірки щодо нарахованої суми податку на нерухомість до територіальних ЦОПів. Адреси за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/