Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Сплачуйте єдиний соціальний внесок на нові рахунки

опубліковано 18 жовтня 2019 о 12:18

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують про заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN (29 літерно-цифрових символів) із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку – не більше 14 цифрових символів.

Таким чином, починаючи з 1 жовтня 2019 року, змінилися реквізити бюджетних рахунків для сплати Єдиного соціального внеску та інших податків і зборів, відкритих відповідно до вимог стандарту IBAN. Із переліком оновлених рахунків можна ознайомитися на офіційному порталі Територіальні органів ДПС у Чернівецькій області у розділі Бюджетні рахунки.  

Про порядок заповнення платіжних документів за новими реквізитами, для сплати ЄСВ, можна дізнатись з брошури «Заповнення платіжки на сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ)», яку підготували фахівці відомства. З електронною версією брошури можна ознайомитись на офіційному веб-порталі «Територіальні органи ДПС у Чернівецькій області» у рубриці «Брошури та листівки» за посиланням: https://cv.tax.gov.ua/listivki-ta-broshuri/394767.html