Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Буковинські платники податків направили сервіс «Пульс» 17 звернень

опубліковано 11 жовтня 2024 о 15:44

За три квартали 2024 року до Головного управління ДПС у Чернівецькій області надійшло 17 звернень від платників податків. Всі звернення, що надійшли на сервіс «Пульс» оперативно розглянуто та надано ґрунтовні відповіді без порушень контрольних термінів – інформують у податковому відомстві Буковини.

Податківці наголошують, сервіс від ДПС України «Пульс» приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій або бездіяльності працівників податкової служби, а також про можливі корупційні дії з їхнього боку.

Заявники можуть надати Інформацію за номером телефону Контакт-центру ДПС 0 800-501-007 та на електронну пошту idd@tax.gov.ua.

Податківці деталізують, у разі якщо платники податків мають зауваження, інформацію можна надати, здійснивши наступне:

Наберіть номер телефону 0800-501-007;

Прослухавши інтерактивний голосовий автовідповідач щоденно з 8:00 до 19:00, у п’ятницю з 8:00 до 18:00 (крім суботи та неділі) – послідовно оберіть напрямок «5» та натисніть «1»;

Зачекайте з’єднання з працівником та залиште Інформацію.

При наданні Інформації назвіть своє прізвище, ім’я, по батькові (найменування суб’єкта господарювання), контактний телефон, місце проживання/реєстрації, а також прізвище, ім’я, по батькові та посаду працівника органу ДПС, з яким пов’язана подія, дата, місце і суть події, конкретні обставини, зауваження, прохання чи вимоги. Якщо Заявник не бажає називати своє прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання/реєстрації, Інформація реєструється як анонімна.

У неробочий час з 19.00 до 8.00,  у п’ятницю з 18:00 (також у суботу та неділю) Інформацію можна залишити на інтерактивний автовідповідач.