Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кельменецька  ДПІ: податківці під час зустрічей та  тренінгів надають громадянам фахові консультації з актуальних норм податкового законодавства

опубліковано 26 лютого 2024 о 09:43

У Кельменецькій ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області постійно  проводять заходи роз’яснювального характеру для платників податків та громадян з актуальних питань оподаткування – інформує начальник ДПІ Тетяна Якобуца.

За її словами всі фахівці під час цих заходів роз’яснюють громадянам та представникам бізнесу про порядок декларування доходів, отриманих у 2023 році, а також про терміни і способи подання декларацій про майновий стан і доходи та звертають увагу на переваги подання декларацій в електронній формі.

Також серед актуальних питань для учасників - зміни розміру єдиного податку у 2024 році та зміни обсягів доходів, які передбачені для різних груп спрощеної системи оподаткування в цьому році.

Крім того для окремих категорій платників – продовжу є керівниця податкової інспекції - проводяться щоденні практичні тренінги. Серед них  найбільш відвідуваних тренінгів – це використання електронних сервісів, зокрема подання звітності в електронному вигляді, реєстраціїї ПРРО, використання мобільного застосунку «Моя податкова, а також отримання роз’яснень про процедуру прийому на роботу найманих працівників та обчислення податків із їхньої заробітної плати.

Загалом кожен відвідувач ЦОПу отримує корисну інформацію, як у вигляді консультацій чи практичних навиків так і брошури, пам’ятки, листівки – наголошує Тетяна Дмитрівна.

Довідка: Адреса Центру обслуговування платників Кельменецької ДПІ ГУ ДПС у Чернівецькій області: 60100 вул. Бесарабська 49, с-щ. Кельменці Чернівецька область .