Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новоселицькі податківці обговорили надходження до місцевих бюджетів в умовах воєнного стану

опубліковано 27 липня 2022 о 10:44

Представник податкової служби та очільник органу місцевого самоврядування обговорили шляхи розширення бази оподаткування, залучення об’єктів оподаткування та погашення податкових боргів платників податків.

Крім того, обговорили податкові новації, що були впроваджені для створення сприятливих умов ведення бізнесу та відновлення економіки країни, та окреслили шляхи подальшої співпраці під час дії воєнного стану.

Також Іван Панчук провів робочу зустріч з власниками спецтехніки, які надають послуги власникам сільськогосподарських земель.

Основний меседж, який був спрямований до присутніх -  в цей час надскладних випробувань для нашої країни та суспільства найвищим проявом патріотизму є сплата податків. Відтак, дуже важливо, щоб кожен платник податків забезпечував фінансову сторону життєдіяльності країни.

Було роз'яснено про хід Кампанії декларування –2022 та зазначено про те, хто має подати податкову декларацію.

Також податківець нагадав, що до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни можуть сплатити податок з неоподаткованих доходів за нижчими ставками.