Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Кельменецької ДПІ роз’яснюють особливості податкового законодавства під час дії воєнного стану

опубліковано 19 липня 2022 о 14:49

Нещодавно у Кельменецькій ДПІ Головного управління ДПС податківці провели зустріч з платниками податків щодо особливостей податкового адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану.

Податківці роз'яснили, що навіть під час воєнного стану необхідно застосовувати РРО та ПРРО у випадках, передбачених законодавством.

Також розповіли про норми Закону №2120, який передбачає відновлення проведення фактичних перевірок, а також обов’язок надати клієнтам можливість розрахунку платіжною картою.

Поінформували платників про хід кампанії декларування –2022 та зазначили, що податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2021рік можна подати в електронній формі, скориставшись електронним сервісом ДПС Електронний кабінет.

Окремо нагадали, що до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування, під час якої громадяни можуть сплатити податок з неоподаткованих доходів за нижчими ставками.

Зустріч відбулася у тісній співпраці та у форматі діалогу, де кожен платник отримав відповіді на свої питання та друковану продукцію роз’яснювального характеру.