Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкові новації воєнного часу податківці обговорили з підприємцями у Путильській ДПІ

опубліковано 19 липня 2022 о 10:06

Тематичну зустріч для представників бізнесу провів начальник Путильської ДПІ Головного управління ДПС у Чернівецькій області Дмитро Холіван. Дана зустріч була присвячена найбільш актуальним змінам податкового законодавства, які діють під час воєнного стану.

Посадовець роз'яснив норми Закону України від 12 травня 2022 року № 2260-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей податкового контролю та адміністрування податків, зборів та єдиного внеску під час дії воєнного, надзвичайного стану».

Також, розповів про новації у законодавстві визначені Законами України від 30 листопада 2021 року № 1914-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» та від 14 грудня 2021 року № 1946-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання розвитку цифрової економіки в Україні».

Посадовець окремо акцентував увагу на важливості сплати податків усіма господарюючими суб’єктами, котрі здійснюють діяльність, а також звернув увагу платників на відновленні ДПС окремих перевірок.