Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведено результативні зустрічі з активом громади та підприємцями за податковою тематикою у Топорівській ОТГ

опубліковано 11 червня 2021 о 10:40

Начальник Новоселицького відділу податків та зборів з фізичних осіб, камеральних перевірок податкової звітності управління податкового адміністрування  фізичних осіб Іван Панчук та його заступник Дмитро Одажіу зустрілись з керівниками  Топорівської об’єднаної територіальної громади с. Колінківці,  с. Грозинці та представниками підприємницької спільноти по роз’ясненню податкового законодавства.

У ході діалогу обговорено питання створення робочої групи з питань дотримання суб’єктами господарювання, що здійснюють свою діяльність  у межах територіальної громади законодавства про працю, земельного та містобудівного законодавства.

На зустріч прибуло 16 представників бізнесу та підприємців с. Колінківці та ще 44 СГД були присутніми на зустрічі села Грозинці. Під час  зустрічей доведено до відома підприємців стан виконання місцевих бюджетів, озвучені проблемні питання їх наповнення.

Наприкінці, податківці наголосили, що першочерговим  завданням, яке стоїть завжди на порядку денному - це соціальний захист громадян, і саме легалізація робочої сили, детінізація зарплат найманих працівників суттєво впливають на соціальний захист населення.

Учасники зустрічей запевнили чиновників району, що вестимуть свою господарську діяльність прозоро, та сплачуватимуть податки своєчасно та повному обсязі.