Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Глибоччина має першого мільйонера

опубліковано 12 березня 2021 о 14:30

Статки від отримання іноземного доходу у розмірі понад 5,5 мільйонів гривень задекларувала жителька Глибоччини. Про це повідомив Іван ПАНЧУК – начальник Новоселицького відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок.

Відтак, до Держбюджету мають додатково надійти 998 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 83 тис.грн. військового збору.

Загалом, з початку кампанії декларування громадянами доходів, отриманих упродовж 2020 року, до органу ДПС Глибоччини подано 11 декларацій. Сума задекларованого доходу перевищила 6,3 млн. грн. Із загальної кількості декларантів, 3 громадян заявили своє право на податкову знижку.

Отже, до сплати у бюджет дораховано більш ніж 1 млн. грн.. податку на доходи фізичних осіб та  84,5 тис. грн.. військового збору. Разом із тим, до повернення у вигляді податкової знижки податківці вже нарахували понад 10,2 тис. грн.. податку на доходи фізичних осіб.

Користуючись нагодою, Іван Панчук нагадує мешканцям краю, що деклараційна кампанія для тих, хто має подати декларацію у обов’язковому порядку триватиме до 30 квітня 2021 року включно. Натомість громадяни, які мають право на податкову знижку, зможуть подавати декларацію до кінця поточного року.

Податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами у деклараціях, мають бути сплачені до 2 серпня 2021 року (включно).