Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діяльність ЦОП: у Кельменецькому управлінні надали платникам 7,5 тис адміністративних послуг

опубліковано 18 серпня 2020 о 13:49

Центрами обслуговування платників, які діють при Кельменецькій та Хотинській державних податкових інспекціях Кельменецького управління ГУ ДПС у Чернівецькій області станом на 01 серпня 2020 року надано 7 522 адміністративних послуг, в тому числі за липень 2020 року – 665, зокрема у Кельменецькій ДПІ – 207,  Хотинською ДПІ надано 458 адміністративні послуги.

Видано 1 687 карток платника податків, внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.

З Державного реєстру фізичних осіб - платників податків, видано  4 147 відомостей про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Стати платником єдиного податку виявили бажання 337 суб’єкти підприємницької діяльності.

Отримали витяг з реєстру платників єдиного податку 407 платники, а також було здійснено реєстрацію – 259 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку,  54 – книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи - підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність.

Довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи отримали 85 платників та 9 довідок про сплату податкових зобов’язань платником податку-резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання ,та про відсутність податкових зобов’язань, 37 - довідок про доходи, а також здійснено 14  підтверджень статусу податкового резидента України.

Внесенно – 69 відміток до паспорта громадянина України (у формі книжечки) про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Зареєстровано – 79 реєстраторів розрахункових операцій, 266 – книг обліку розрахункових операцій, 40 - розрахункових книжок.

До Реєстру неприбуткових установ та організацій включено 7 неприбуткових підприємства (установи,організації) та перереєстровано 5 - неприбуткових підприємств (установи,організації).

Співробітники Кельменецького управління ГУ ДПС у Чернівецькій області надають усні консультації та роз’яснення з питань податкового законодавства та інформаційні послуги щодо використання програмного забезпечення для подання звітності в електронному вигляді, щодо нарахованих та сплачених до бюджету податків і зборів, порядку заповнення податкових декларацій та розрахунків, платіжних документів на перерахування належних податків і зборів до бюджетів.

Для платників розміщена тематична друкована продукція, оформлені інформаційні стенди, що містять зразки заповнення декларацій, звітів та заяв.

Центри обслуговування платників Кельменецького управління знаходяться за адресою:

Кельменецька ДПІ

60100, смт.Кельменці, вул. Бесарабська,49

тел. (03732) 2-02-90

електронна адреса (e-mail) cv.dpi2405@tax.gov.ua

Хотинська ДПІ

60000, м. Хотин, вул. Свято-Покровська , 11 «а»

тел. (03731) 2-16-89

електронна адреса (e-mail) cv.dpi2411@tax.gov.ua