Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Страхувальниками Кельменецького управління ГУ ДПС у Чернівецькій області сплачено понад 168,6 млн. гривень єдиного внеску

опубліковано 10 грудня 2019 о 12:29

За січень - листопад 2019 року від платників Кельменеччини і Хотинщини надійшло 168, 6 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Зокрема платники   соціального внеску Хотинського району сплатили понад 104,7 млн. грн., Кельменецького  майже  63,9 млн.  грн.

Правові та організаційні засади забезпечення збору та обліку єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, умови та порядок його нарахування і сплати та повноваження органу, що здійснює його збір та ведення обліку. визначаються Законом України № 2464 – VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».

Єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування - консолідований страховий внесок, збір якого здійснюється до системи загальнообов'язкового державного соціального страхування в обов'язковому порядку та на регулярній основі з метою забезпечення захисту у випадках, передбачених законодавством, прав застрахованих осіб на отримання страхових виплат (послуг) за діючими видами загальнообов'язкового державного соціального страхування.