Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Головного управління ДПС у Чернівецькій області від 25.08.2023 № 222 "Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями"

опубліковано 06 жовтня 2023 о 14:59

Головне управління ДПС у Чернівецькій області

Н А К А З

від 25 серпня 2023 року                                           Чернівці                                               № 222 

Про організацію співпраці з інститутами громадянського суспільства та бізнес-асоціаціями

Керуючись законами України «Про центральні органи виконавчої влади», «Про громадські об’єднання», «Про інформацію», Положенням про Раду бізнес-омбудсмена, схваленим постановою Кабінету Міністрів України 
від 26 листопада 2014 року № 691 «Про утворення Ради бізнес-омбудсмена» 
(зі змінами), Положенням про Державну податкову службу України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 березня 2019 року № 227 (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України  від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні 
та реалізації державної політики» (зі змінами), постановою Кабінету Міністрів України від 29 серпня 2002 року № 1302 «Про заходи щодо подальшого забезпечення відкритості у діяльності органів виконавчої влади», а також 
з метою забезпечення належної взаємодії з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків тощо та на виконання наказу ДПС України від 23.08.23р № 687 «Про організацію співпраці з інститутами громадянської суспільства та бізнес -асоціаціями»,

НАКАЗУЮ:

1. Визначити координатором комунікаційної податкової платформи у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області заступника начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Чернівчан Наталію та поінформувати про це структурні підрозділи. Керівникам структурних підрозділів визначити відповідальних осіб у підпорядкованих структурних підрозділах за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи.

Термін – 31.08.2023.

2. Створити електронну адресу для обміну інформацією в межах функціонування комунікаційної податкової платформи у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області  та забезпечити її належну роботу, (cv.ikc@tax.gov.ua).

 Термін – 31.08.2023.

  

3. Визначити відповідальним за отримання та передачу на реєстрацію звернень, що надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи сектор інформаційної взаємодії ( Коцим’юк Марія).

4.  Реєстрацію звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи проводити відповідно до вимог інструкції з діловодства в Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області, затвердженої наказом Головного управління ДПС у Чернівецькій області від 13.01.2021 № 32 (зі змінами).

5. Розмістити інформаційне повідомлення щодо роботи комунікаційної податкової платформи на власних інформаційних ресурсах.

 Термін – 31.08.2023.

6.  Відповідальними особами за організацію роботи з розгляду звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи визначити керівників структурних підрозділів.

Термін – 31.08.2023.

7.  Забезпечити належний оперативний розгляд звернень, які надходять на електронну адресу комунікаційної податкової платформи, структурними підрозділами відповідно до функціональних повноважень. 

Термін – постійно.

8. Керівникам структурних підрозділів забезпечити участь у заходах, які проводяться у межах роботи комунікаційної податкової платформи. 

Термін – постійно.

9.  Сектору інформаційної взаємодії (Коцим’юк Марія) надавати звіти про заходи, проведенні у межах роботи комунікаційної податкової платформи у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області, до Департаменту організації роботи Служби за формою, згідно з додатком 2 до наказу ДПС України від 23.08.2023 №687. 

Термін – щотижня та за вимогою.

10.  Вважати таким, що втратив чинність наказ Головного управління ДПС у Чернівецькій області від 04.08.2022 № 218 «Про роботу комунікаційної податкової платформи у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області». 

11.  Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

Начальник                                                                                      Віталій ШПАК