Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа: причини віднесення платника податків до ризикової категорії обговорили під час зустрічі

опубліковано 02 травня 2024 о 17:13

Робота Комунікаційної податкової платформи доводить свою якісну і ефективну комунікацію з платниками податків, адже надає ефективну підтримку бізнесу в оперативному розв’язанні нагальних питань. 

Сьогодні, в рамках Комунікаційної платформи, відбулась зустріч в. о. начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Теодозії Чернецької з керівником ТОВ «ПГТ України ЛТД» Іваном Кіленко. У зустрічі також брав участь начальник відділу з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Дмитро Матейчук.

Під час засідання за «круглим столом» розглянули звернення підприємства щодо причин віднесення платника податків до переліку ризикових.

Теодозія Чернецька детально роз’яснила керівнику підприємства за яких підстав, згідно законодавчих норм, приймається рішення про віднесення платника до ризикових.

Обговорили заходи, які слід вжити підприємству, щоб спростувати наявність ризиків та які надіслати документи засобами електронного зв’язку для виключення його з переліку платників ризикової категорії, керуючись «Порядком зупинення реєстрації податкової накладної/ розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» затвердженого постановою КМУ від 11.12.2019 р. №1165.

Нагадаємо, що Комунікаційна податкова платформа Головного управління ДПС у Чернівецькій області це зворотний зв'язок у максимально стислі строки. Тому якщо виникають нагальні питання звертайтеся на  платформу за електронною адресою – cv.ikc@tax.gov.ua.